Som husägare är man knappast gladare än när det är dags för dränering av huset. Ingen rolig process eller utgift, men när ens källarvägg börjar ge tecken på fukt så är det minst sagt dags att ta tag i det.

Jag har försökt läsa på om dränering, men det verkar inte vara något jag ska ge mig på själv. Bara snacket om olika storlekar på makadam, grus, maskor på fibermattor gör mig alldeles matt i hela kroppen.

Well well, därför är jag nu på jakt efter ett företag i närheten av Malmö och Lund som kan tänka sig att utföra ovan nämnda markarbeten och dessutom anlägga en dräneringsbrunn på min lilla tomt, vilket jag har förstått att jag bör göra. Jag måste erkänna att det fortfarande är lite lurigt med hur makadam, platonmatta och dräneringsrör ska ligga. Och det är nog just därför jag faktiskt behöver någon grävare för detta.

Jag har letat och frågat runt, och efter vad jag har förstått så ska Liljegrens Gräv vara att lita på när det gäller dränering och markarbeten. Har visserligen bara snackat med ett par kompisar i trakterna kring Eslöv, och de ska vara nöjda med utförda arbeten.

 

photo by: