Sorry, det här har inget med min plantering och trädgård att göra, men jag är ju ändå dansk, och som dansk cyklar man. Okej? Trots att jag bor en bit utanför Malmö så tycker jag ändå att just cykel är det absolut bästa transportmedlet för att ta mig in till stan (såvida jag inte behöver storhandla alltså).

Mitt stora problem är dock min last att inte vilja ha med mig för många nycklar, samtidigt som jag vill ha ett bra lås till min cykel. Cykelstölder är… lite av ett problem, skulle jag kanske kunna säga. Så sprang jag på det här bygellåset från Bitlock på en svensk sida för urban cycling, www.bike-life.se. Det känns som att det skulle kunna vara precis vad jag är ute efter. Ett riktigt bra cykellås som jag styr helt och hållet med hjälp av min smartphone, utan nycklar och bara med en enkel app till iPhonen.

Mitt problem är dock att jag inte kan hitta att det här bygellåset,  Bitlock, skulle finnas till salu än. Vem vet när, var och hur jag kommer kunna köpa det?